top of page

Group

Public·14 members

Primii 12 Ani In Propria Afacere Pdf Download


Primii 12 Ani In Propria Afacere Pdf Download - Cum să îți dezvolți afacerea cu succes
Dacă ești antreprenor sau vrei să devii unul, probabil că te-ai întrebat cum să îți crești afacerea, cum să o faci să funcționeze fără tine și cum să obții mai mult profit și o viață mai bună. Ei bine, există o carte care îți poate oferi răspunsurile la aceste întrebări și multe altele: Primii 12 Ani In Propria Afacere, scrisă de Lorand Soares Szasz, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați speakeri și consultanți de business din România.


Primii 12 Ani In Propria Afacere este o carte bazată pe o poveste reală, o poveste practică de supraviețuire și prosperitate în lumea afacerilor. Cartea îți prezintă experiența și lecțiile învățate de autor în cei 12 ani de când și-a înființat propria afacere, o firmă de consultanță și training în domeniul marketingului și vânzărilor. Cartea este plină de sfaturi, strategii, exemple și exerciții care te vor ajuta să îți dezvolți afacerea în mod sustenabil și profitabil.
Primii 12 Ani In Propria Afacere Pdf DownloadDar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Cartea a fost citită deja (parțial sau total) de peste 93.000 de persoane înainte să fie tipărită, iar feedback-ul a fost extraordinar. Iată câteva dintre recenziile primite de la cititori:  • "O carte care te inspiră și te motivează să îți urmezi visul de a avea o afacere de succes. O carte care îți arată că nimic nu este imposibil dacă ai voință, pasiune și perseverență." - Andreea Popescu, antreprenoare  • "O carte care îți oferă soluții concrete pentru problemele cu care te confrunți ca antreprenor. O carte care îți dă instrumente practice pentru a-ți crește vânzările, profitul și satisfacția clienților." - Mihai Ionescu, manager  • "O carte care îți schimbă perspectiva asupra afacerii tale. O carte care îți arată cum să îți construiești un sistem care să funcționeze fără tine, astfel încât să ai mai mult timp liber și mai multă calitate în viața ta." - Cristina Popa, coach
Dacă vrei să citești și tu această carte extraordinară, ai două opțiuni: să o cumperi în format fizic sau să o descarci în format PDF. Dacă alegi prima variantă, poți comanda cartea online de la una dintre librăriile partenere: [Libris], [Cartepedia] sau [Elefant]. Dacă alegi a doua variantă, poți descărca cartea în format PDF de la [MsBook] sau [BookNation], două platforme specializate în cărți electronice.


Indiferent de opțiunea aleasă, nu ezita să citești cartea Primii 12 Ani In Propria Afacere. Este o carte care îți va deschide noi orizonturi și îți va oferi noi oportunități în lumea afacerilor. Este o carte care îți va schimba viața în bine.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page